Site de prezentare profesional | Realizare rapida | Exclusiv Web
parallax background

Site de prezentare Exclusiv Web

Realizare site de prezentare Exclusiv Web
Pentru a-ți aduce exclusivitate în online!


Dacă sunteți la începutul unei afaceri online sau doriți să duceți afacerea la alt nivel, echipa noastră are cunoștințele și abilitățile pentru a realiza un site de prezentare pe care îl doriți.
Un site de prezentare este precum o carte de vizită în mediul online, prin care iți prezinți produsele și serviciile. Cu un site de calitate, care să asigure o experiență de utilizare cât mai plăcută, poți aduce un plus de valoare afacerii tale, ceea ce va duce la creșterea numărului de clienți. La Exclusiv Web înțelegem cât este de importantă calitatea unui site, motiv pentru care realizăm site-uri responsive, care se bucură de o compatibilitate ridicată și care conferă vizitatorilor o experiență de utilizare cât mai plăcută.
Site-urile de prezentare Exclusiv Web sunt compatibile cu browser-ul și cu toate dispozitivele utilizatorilor, respectiv computere, smartphone-uri, tablete, laptopuri. Alături de compatibilitatea ridicată, punem mare preț pe performanța unui site, care constă în viteza acestuia de răspuns. Realizăm site-uri de prezentare care se încarcă rapid, pentru că tu să creezi o primă impresie cât mai plăcută, încă de la primul click.
Nu în ultimul rând, ne asigurăm că utilizatorii site-urilor de prezentare pe care le creăm beneficiază de o utilizare cât mai ușoară și pot naviga cu ușurință, pentru a accesa rapid informația dorită.

Calitățile unui site de prezentare Exclusiv Web

Responsive

Design unic

Ușor de utilizat și de administrat

Performant cu viteza ridicată de încărcare

Ce include serviciul de Realizare Site de Prezentare?

Alegere Domeniu .ro , .com , etc

Alegere găzduire web

Certificat SSL inclus

Design unic și modern

Panou de administrare avansat

Formular de contact

Modul pentru monitorizare vizitatori online

Optimizare SEO

Optimizare viteză

Galerie foto

Formular de contact

Ușor de administrat

Integrare Google Maps

Compatibil GPDR

Număr nelimitat de pagini

Suport

Vrei să fii în mediul online, acolo unde se află clienții tăi?
Cui îi este adresat serviciul Exclusiv Web de Realizare de realizare site?

Serviciul Exclusiv Web de realizare site este adresat tuturor celor care au nevoie de un site de prezentare, indiferent de domeniul de activitate. Fie că dețîi o spălătorie auto, o curățătorie profesională de haine, o unitate de învățământ, un service auto sau oferi servicii de consultantă financiară, fie că deții o firmă de construcții, oferi servicii de confecții metalice, închirieri auto sau de închirieri de utilaje pentru construcții, noi te putem ajuta.
Iți stăm la dispoziție, de asemenea, cu servicii de redesign web, pentru site-urile de prezentare care își doresc o nouă înfățișare.

Avantajele colaborării cu Exclusiv Web

CERE OFERTĂ