Exclusiv Web

Site de prezentare

Realizare site de prezentare Exclusiv Web

Pentru a-ți aduce exclusivitate în online!

Dacă sunteți la începutul unei afaceri online sau doriți să duceți afacerea la alt nivel, echipa noastră are cunoștințele și abilitățile pentru a realiza un site-ul de prezentare pe care îl doriți.

Un site de prezentare este precum o carte de vizită în mediul online, prin care iți prezinți produsele și serviciile. Cu un site de calitate, care să asigure o experiență de utilizare cât mai plăcută, poți aduce un plus de valoare afacerii tale, ceea ce va duce la creșterea numărului de clienți. La Exclusiv Web înțelegem cât este de importantă calitatea unui site, motiv pentru care realizăm site-uri responsive, care se bucură de o compatibilitate ridicată și care conferă vizitatorilor o experiență de utilizare cât mai plăcută.

Site-urile de prezentare Exclusiv Web sunt compatibile cu browser-ul și cu toate dispozitivele utilizatorilor, respectiv computere, smartphone-uri, tablete, laptopuri. Alături de compatibilitatea ridicată, punem mare preț pe performanța unui site, care constă în viteza acestuia de răspuns. Realizăm site-uri de prezentare care se încarcă rapid, pentru că tu să creezi o primă impresie cât mai plăcută, încă de la primul click.

Nu în ultimul rând, ne asigurăm că utilizatorii site-urilor de prezentare pe care le creăm beneficiază de o utilizare cât mai ușoară și pot naviga cu ușurință, pentru a accesa rapid informația dorită.

site de prezentare

Site de prezentare pentru orice afacere

Serviciul Exclusiv Web de realizarea site este adresat tuturor celor care au nevoie de un site de prezentare, indiferent de domeniul de activitate. Fie că deți o spălătorie auto, o curățătorie profesională de haine, o unitate de învățământ, un service auto sau oferi servicii de consultantă financiară, fie că deții o firmă de construcții, oferi servicii de confecții metalice, închirieri auto sau de închirieri de utilaje pentru construcții, noi te putem ajuta.

îți stăm la dispoziție, de asemenea, cu servicii de redesign web, pentru site-urile de prezentare care își doresc o nouă înfățișare.

Ce include realizare site de prezentare

Beneficiile clienților Exclusiv Web

Magazin online

de la 2499 lei
 • Panou de administrare avansat
 • Ușor de gestionat produsele
 • Implementare modul de plată online
 • Implementare plată la livrare

Site de prezentare

de la 1999 lei
 • Design unic și modern
 • Galerie foto
 • Formular de contact
 • Ușor de administrat

Mentenanță

de la 299 lei
 • Actualizare conținut
 • Implementare funcționalitați noi
 • Optimizare SEO
 • Securitate si protecție website
site de prezentare

Site-uri exclusive

La Exclusiv Web oferim exclusivitate pentru toate serviciile oferite. Astfel, realizăm site-uri de prezentare exclusive, cu un design modern, unic, care să iți pună în valoare afacerea. Echipa noastră iți oferă consultanță în alegerea numelui de domeniu, a serviciilor de hosting, în crearea unui logo unic, în alcătuirea conținutului, în alegerea fontului și a culorii textului și în crearea unor formulare de contact eficiente.

mentenanta website 7

Design responsive

Cu siguranță iți dorești un website care să poată fi accesat de pe computer, tabletă, laptop sau telefon, fară să fie afectat layoutul, iar pentru a fi posibil acest lucru, creăm site-uri cu design responsive. Astfel, toate elementele de web design sunt optimizate pentru a se potrivi tuturor rezoluțiilor și a se vedea perfect, indiferent de tipul de dispozitiv folosit de vizitator.

site de prezentare

Imagini responsive

Se spune că o imagine valorează mai mult decât o mie de cuvinte. La un site de prezentare, o imagine vine în completarea conținutului și este deosebit de importantă. Tocmai de aceea, la Exclusiv Web realizăm slidere de imagine responsive, redimensionate automat pentru toate rezoluțiile. Fie că vizitatorii tăi iți urmăresc site-ul de pe tabletă, smartphone, desktop sau laptop, vor putea admira imagini de calitate, indexabile în motoarele de căutare.

Viteză crescută de încărcare

Vizitatorii se plictisesc repede de site-urile care se încarcă greu. Echipa Exclusiv Web realizează site-uri de prezentare care se încarcă rapid și funcționează foarte bine pe toate dispozitivele, chiar și pe cele mai puțin performante și la viteze de internet mai mici. În consecință, vizitatorii site-urilor realizate de echipa noastră vor beneficia de o performantă ridicată.

mentenanta website 6

Optimizare SEO

Optimizarea SEO este cea care face diferență între site-urile afișate în primele căutări și cele poziționate mai slab. Echipa Exclusiv Web se asigură că site-ul tău este indexat în motoarele de căutare Google, Bing, Baidu și Yandex, în funcție de cuvintele cheie dorite, pentru o bună poziționare. Ca rezultat al unei bune optimizări, site-ul tău va deveni mai accesibil pentru un număr mai mare de potențiali clienți.

Mentenanță

Te bucuri de un site performant, cu un design modern și original, creat de echipa Exclusiv Web, dar nu știi cum să procedezi mai departe? Atunci ai nevoie de un pachet de mentenanță, prin care echipa noastră se asigură că site-ul tău este în siguranță. Ținem departe virușii și spamurile de domeniul tău web, în timp ce iți oferim o actualizare continuă.

Începe acum afacerea ta pe ONLINE
Peste 500 de site-uri unice poartă semnătura Exclusiv Web!
​Hai să discutăm despre afacerea ta

Recomandăm Exclusiv Invite !

Invitatii online pentru a sărbători toate momentele importante ale vieții