Exclusiv Web

Optimizare SEO

Cu Optimizare SEO Site-ul Tau Poate Ajunge in Top 10 Rezultate Google!

Vrei să atragi mii de vizitatori pe site-ul tău, fără a fi nevoit să plătești pentru fiecare dintre ei?

Ce este optimizare SEO ?

Optimizare SEO (Search Engine Optimization) este un serviciu care ajută la creșterea relevanței site-ului tău în fața marilor motoare de căutare. Scopul acestor servicii SEO este acela de a crește poziția site-ului în rezultatele afișate de motorul de căutare pentru anumite cuvinte cheie, relevante pentru domeniul de activitate.

Servicii Optimizare SEO

Atunci când deți o afacere, indiferent de domeniul de activitate, îți dorești o vizibilitate crescută a brandului tău printre consumatori și potențiali consumatori. Pentru a fi posibil acest lucru, ai nevoie de un site de prezentare de calitate, corect optimizat SEO, care să beneficieze de o bună indexare în motoarele de căutare. Datorită importanței unei optimizări de succes, la Exclusiv Web oferim servicii SEO și promovare online profesioniste, care să iți asigure o bună poziționare în SERP.
Serviciul nostru SEO și de promovare online se concentrează atât on-page, cât și off-page, pentru obținerea celor mai bune rezultate. Specialiștii SEO Exclusiv Web identifică cele mai potrivite cuvinte cheie pentru afacerea ta, optimizează imaginile pentru a se adapta diferitelor tipuri de dispozitive, creează o structură clară a site-ului și îmbunătățesc viteza de încărcare.

Datorită gamei complete de servicii de web design pe care le oferim, transformăm ideile în site-uri de prezentare profesioniste, optimizate și promovate, care să îmbunătățească vizibilitatea afacerii tale și să crească numărul de clienți.

Optimizare SEO pentru orice afacere

Optimizare SEO și promovare online se adresează tuturor celor care au un site web și doresc o indexare mai bună în motoarele de căutare, cât și celor care doresc servicii de web design sau redesign site. Grație gamei complete de servicii pe care le oferim, ne putem adresa tuturor nevoilor din online ale afacerii tale.

Ce include optimizare SEO

Beneficiile clienților Exclusiv Web

optimizare SEO

Tehnici SEO white hat

Exclusiv Web respectăm regulile, astfel încât aplicăm doar tehnici de optimizare White Hat, care să asigure succesul site-ului tău în mod organic. Astfel, utilizăm cuvinte cheie relevante, care să asigure o mai bună indexare a site-ului tău și creăm conținut de calitate, care să folosească atât cititorului, cât și motoarelor de căutare. De asemenea, site-urile realizate de echipa noastră se încarcă rapid și sunt ușor de navigat, ceea ce vă duce la o creștere organică a vizualizărilor.

optimizare SEO

Viteza crescută de încărcare

Un site cu o viteza mică de încărcare duce la scăderea serioasă a vânzărilor, dat fiind faptul că o mare parte a vizitatorilor nu sunt dispuși să cumpere dintr-un magazin online care se încarcă greu. În plus, viteza de încărcare a devenit factor de ranking, fiind cu atât mai important să iți îmbunătățești rapiditate cu care paginile site-ului tău sunt încărcate în broswer. La Exclusiv Web avem grijă că toate site-urile la care lucrăm să se încarce rapid, spre mulțumirea vizitatorilor.

optimizare SEO

Alegerea celor mai revelante cuvinte cheie

În urma unui SEO, analizăm care sunt cele mai relevante cuvinte cheie pentru afacerea ta. Această etapă este foarte importantă din procesul de optimizare SEO, deoarece dacă faci alegeri potrivite, vei vorbi aceeași limbă cu clienții tai. Specialiștii SEO Exclusiv Web stabilesc cuvintele cheie potrivite pentru site-ul tău în funcție de cum caută oamenii produsele și serviciile pe care le oferi.

realizare site web

Imagini optimizate

Imaginile vin în completarea textului unui site și sunt foarte importante, mai ales în cazul magazinelor online sau al site-urilor de prestări servicii. Noi realizăm site-uri cu imagini bine optimizate, care se redimensionează automat pentru tabletă, computer, laptop și telefon. De asemenea, imaginile se încarcă rapid, încât vizitatorii să nu aibă timp să se plictisească.

Poziționare mai bună în SERP

Poziționarea fruntașă în SERP (Search Engine Results Page) este vitală pentru orice afacere își dorește să fie cât mai vizibilă în mediul online. Prin calitatea serviciului SEO și promovare online pe care echipa Exclusiv Web îl oferă, urmărim că afacerea ta să ocupe o poziție cât mai bună în paginile rezultatelor motoarelor de căutare.

site de prezentare

Creșterea brand awarness-ului

Brand awareness-ul sau notorietatea brandului tău în rândul consumatorilor este, fară îndoială, foarte importantă. Prin tehnici SEO inteligente este posibilă o creștere a brand awareness-ului. Cu o mai bună optimizare a cuvintelor cheie, poți obține o creștere organică a vizibilitățîi în Google, ceea ce va duce la o creștere a notorietății brandului.

Magazin online

de la 2499 lei
 • Panou de administrare avansat
 • Ușor de gestionat produsele
 • Implementare modul de plată online
 • Implementare plată la livrare

Site de prezentare

de la 1999 lei
 • Design unic și modern
 • Galerie foto
 • Formular de contact
 • Ușor de administrat

Mentenanță

de la 299 lei
 • Actualizare conținut
 • Implementare funcționalitați noi
 • Optimizare SEO
 • Securitate si protecție website