Realizare Site Web

Cu o experiență de peste 10 ani și un număr de peste 1000 de proiecte finalizate, vă oferim servicii complete de creare site prezentare sau creare magazin online la cele mai înalte standarde.

Parcurgem în detaliu toți pașii realizării unui site web

Începem prin purtarea unei discuții cu clientul pentru a înțelege cerințele site-ului, atât de web design cât și de funcționalitate. Continuăm cu faza de proiectare, procesul de design, scrierea codului și realizarea funcțiilor, toate acestea culminând cu ultimul pas publicarea online a site web.

Pașii pentru realizare site web

 • 1. Discutie despre proiect

  Pentru realizarea unui proiect de site web este necesară o întâlnire pentru a discuta în detaliu cerințele și dorințele clientului.

 • 2. Analiza proiectului

  Credem că obligația noastră este în primul rand de a oferi consultanță și suport pentru a realiza proiectul.

 • 3. Web Design

  Clientul va avea un site cu web design unic și exclusiv, care va rula rapid, cu panou de acces si responsive.

 • 4. Codare și realizare site

  Codarea și realizarea site-ului web constă în creearea de web design folosind cele mai recente instrumente web de către echipa noastră.

 • 5. Publicarea site-ului

  Înainte de a publica proiectul online, va include întotdeauna o fază de testare cu privire la compatibilitatea pe desktop pc, tabletă și smartphone.

 • 6. Promovarea online

  Un site web pentru a atinge obiectivele de vizibilitate, trebuie să fie sprijinit de un proiect de promovare online, prin activități de marketing web și să fie vizibil pe toate motoarele de căutare.

Dacă aveti nevoie de un site de prezentare sau de un magazin online, echipa Exclusiv Web vă garantează calitatea.

Noi credem ca imaginea afacerii dumneavoastră trebuie să aibă un impact vizual aparte pentru a oferi din primul moment încredere utilizatorului.

Doriți să știți cât costă crearea unui site web ?