Realizare site web

Realizare site web pentru rezultate de excepție

Răsfață-ți website-ul cu un look unic!

Orice afacere cu servicii și produse de calitate merită un site de prezentare sau un magazin online profesioniste, pentru o prezență online de succes. Adaptându-ne serviciile la necesitățile din mediul online, iți punem la dispoziție servicii de realizare site de calitate.

Gama de servicii de realizare site Exclusiv Web cuprinde realizare site de prezentare, realizare magazin online și realizare site restaurant / pizzerie /delivery. De asemenea, oferim servicii de redesign site, mentenanță, SEO și promovare online.

Grație gamei complete de servicii de webdesign, echipa Exclusiv Web va găsi cele mai bune soluții pentru site-ul tău, fie că vrei să iți deschizi un magazin online, fie că vrei să lansezi un site de presa, un blog sau un site de prezentare de servicii.

Conferă-i exclusivitate site-ului tău cu serviciile Exclusiv Web de realizare site!

Site web pentru orice tip afacere

Serviciul Exclusiv Web de realizare site este adresat tuturor celor care doresc să își deschidă un site web. Datorită experienței noastre bogate, suntem alegerea potrivită pentru realizare site de prezentare, magazin online, blog, site de presă sau pentru redesign web, mentenanță, SEO și promovare online

Ce include realizarea site web

Alege serviciu realizarea site web perfect

Beneficiile clienților Exclusiv Web

Design unic

Prin serviciul Exclusiv Web de realizare site, site-ul tău își va impresiona vizitatorii încă din primele secunde. Echipa noastră prețuiește originalitatea unui site, motiv pentru care iți va transforma ideea într-un site web de calitate, cu un design unic și modern.

Navigare ușoară

Nimănui nu îi place să piardă timpul, mai ales atunci când este în căutarea unui produs sau a unui serviciu. Grație navigării simplificate a site-urilor pe care le creăm, vizitatorilor le va fi mult mai ușor să ajungă la informația dorită, în doar câteva secunde. Un meniu ușor de navigat facilitează creșterea numărului de vizitatori, dar și de clienți.

Încărcare rapidă

Încărcarea rapidă a unui website este un must-have pentru secolul vitezei în care trăim. Ca atare, realizăm doar site-uri performante, care se încarca rapid, chiar și în cazul unui dispozitiv mai puțin performant sau a unei viteze mai slabe a internetului.

Responsive

Pentru a supraviețui în mediul online, este obligatoriu să ai un site responsive, adaptat diferitelor tipuri de ecrane. Prin serviciul Exclusiv Web de realizare site, te poți bucura de un site modern, care se va vedea perfect de pe computer, laptop, telefon sau tabletă.

Optimizare SEO de calitate

SEO este o parte integrantă a unui website performant, realizat în mod profesionist. De asemenea, este un ingredient ce nu poate lipsi din rețeta succesului unui site de prezentare sau a unui magazin online. Pentru că noi suntem profesioniști, lasă grija optimizării site-ului tău în seama noastră și bucură-te de cele mai bune rezultate!

Mentenanță

Te bucuri de un site performant, cu un design modern și original, creat de echipa Exclusiv Web, dar nu știi cum să procedezi mai departe? Atunci ai nevoie de un pachet de mentenanță, prin care echipa noastră se asigură că site-ul tău este în siguranță. Ținem departe virușii și spamurile de domeniul tău web, în timp ce iți oferim o actualizare continuă.

Magazin online

de la 1999 lei
 • Panou de administrare avansat
 • Ușor de gestionat produsele
 • Implementare modul de plată online
 • Implementare plată la livrare

Site de prezentare

de la 1499 lei
 • Design unic și modern Galerie foto
 • Galerie foto
 • Ușor de administrat
 • Formular de contact

Mentenanță

de la 299 lei
 • Actualizare conținut
 • Implementare funcționalitați noi
 • Optimizare SEO
 • Securitate si protecție website

Începe acum afacerea ta pe ONLINE

Peste 500 de site-uri unice poartă semnătura Exclusiv Web !

Hai să discutăm despre afacerea ta ?