Servicii Web | Exclusiv Web
parallax background

Servicii web Exclusiv Web

parallax background

Webdesign de calitate Exclusiv pentru site-ul tău!

Exclusiv Web

Site de prezentare


Dacă sunteți la începutul unei afaceri online sau doriți să duceți afacerea la alt nivel, echipa noastră are cunoștințele și abilitățile pentru a realiza un site de prezentare pe care îl doriți.


Magazin online


Dacă sunteți la începutul unei afaceri online sau doriți să duceți afacerea la alt nivel, echipa noastră are cunoștințele și abilitățile pentru a realiza un magazin online care să vă crească vânzările.


Mentenanță


Echipa Exclusiv Web se ocupa ca site-ul dvs să fie administrat, menținut în siguranță și actualizat în permanență. Oferim servicii profesionale de mentenanță, intreținere și administrare site.


Cu o experiență de peste 10 ani și un număr de peste 1000 de proiecte finalizate, vă oferim servicii complete de creare site prezentare sau creare magazin online la cele mai înalte standarde.

Parcurgem în detaliu toți pașii realizării unui site web

Începem prin purtarea unei discuții cu clientul pentru a înțelege cerințele site-ului, atât de web design cât și de funcționalitate. Continuăm cu faza de proiectare, procesul de design, scrierea codului și realizarea funcțiilor, toate acestea culminând cu ultimul pas publicarea online a site web.
CERE OFERTĂ