Mentenanță site

Pachetul de mentenanță site Exclusiv Web iți menține site-ul în topuri, fără griji !

Am conceput pachetul de mentenanță Exclusiv Web pentru a te scăpa de grijile întreținerii unui website. Fie că este vorba despre actualizarea de conținut, fie despre adăugarea de funcționalități noi și menținerea siguranței site-ului tău, echipa noastră se va ocupa de acestea și multe altele.

Dacă nu ești de profesie web designer, creator de conținut, specialist în marketing sau în SEO, menținerea unui site printre primele poziții în căutare nu este o misiune ușoară. Sarcini precum adăugarea de conținut nou, instalarea unui plugin sau actualizarea unei platforme pot crea dificultăți.

Echipa Exclusiv Web oferă servicii complete de mentenanță site, prin care site-ul tău va funcționa optim și va fi actualizat cu regularitate.

Cui îi este adresat serviciul Exclusiv Web de mentenanță site?

Serviciul Exclusiv Web de mentenanță site este adresat tuturor celor care dețin un website și au nevoie de sprijin profesionist pentru întreținerea acestuia. Un astfel de pachet de mentenanță simplifică foarte mult lucrurile, întrucât sarcinile de mentenanță vor fi realizate de echipa noastră în totalitate, pentru ca tu sa te poti bucura de rezultate.

Ce include realizarea site de prezentare

Beneficiile clienților Exclusiv Web

Monitorizare website

Ne dorim că site-ul tău să funcționeze optim, iar vizitatorii tăi să fie mulțumiți. Pentru a fi posibil acest lucru, realizăm o monitorizare periodică a website-ului, prin care verificăm viteza de încărcare a paginilor, comportamentul responsive, indexarea în Google sau analiza traficului. Asigurandu-ne că toate acestea sunt în parametri normali, site-ul tău vă funcționa corespunzător.

Actualizare conținut

Ți-ai modificat un produs sau un serviciu? Ai lansat un nou produs pe care doreșți să îl adaugi pe site ? În pachetul Exclusiv Web de mentenanță actualizăm cu regularitate conținutul site-ului tău, astfel încât vizitatorii vor fi în permanentă la curent cu tot ce este nou în afacerea ta.

Securitate site

La Exclusiv Web luăm toate măsurile necesare pentru că site-ul tău să fie în siguranță, protejat de viruși și spamuri. Cu un conținut curat, de calitate, utilizatorii tăi te vor putea urmări în siguranță

Creare conținut

Iți doreșți conținut nou pe site? Echipa Exclusiv Web te poate ajuta prin creare de conținut de calitate, relevant atât pentru utilizatori, cât și pentru motoarele de căutare. Conținutul nou, creativ, realizat cu profesionalism, iți ajută afacerea să beneficieze de o mai bună prezentă online.

Suport

Echipa Exclusiv Web iti pune la dispoziție servicii de suport, prin care iți oferim ajutor prin email, telefon sau on-site, atunci când ești în dificultate.

Update platformă

Platforma pe care este construit site-ul tău are nevoie de un update ? Nu este nevoie să iți faci griji cu astfel de sarcini, deoarece am inclus în pachetul de mentenanță Exclusiv Web update-urile necesare. Lasă totul în grija noastră!

Adăugare funcționalități noi

Fie că vrei să adaugi o nouă categorie, un nou plugin sau o funcție nouă, echipa noastră te poate ajuta. Prin serviciul nostru de mentenanță, implementăm funcționalități noi, astfel încât să poți ține pasul cu dinamica mediului online.

Back-up website

Cu pachetul Exclusiv Web de mentenanță website, avem grijă de site-ul tău din toate punctele de vedere. Astfel, realizăm backup-uri cu regularitate, încât toate datele site-ului tău vor fi în siguranță.

Noi știm că un site web reprezintă cel mai important instrument de promovare a brandului, a produselor și a serviciilor în mediul online, iar cu serviciile de administrare site veți fi siguri că aveți tot timpul o echipă de specialiști care vor face diferența.

Pentru că Internet-ul este într-o continuă schimbare și dezvoltare, orice website trebuie să fie întreținut și actualizat corespunzător.

Magazin online

de la 1999 lei
 • Panou de administrare avansat
 • Ușor de gestionat produsele
 • Implementare modul de plată online
 • Implementare plată la livrare

Site de prezentare

de la 1499 lei
 • Design unic și modern Galerie foto
 • Galerie foto
 • Ușor de administrat
 • Formular de contact

Mentenanță

de la 299 lei
 • Actualizare conținut
 • Implementare funcționalitați noi
 • Optimizare SEO
 • Securitate si protecție website

Începe acum afacerea ta pe ONLINE

Peste 500 de site-uri unice poartă semnătura Exclusiv Web !

Hai să discutăm despre afacerea ta ?